Taxe plătite la timp, o grijă in minus!

Foto: facebook/ /PrimariaSectorului4

In sectorul 3, primaria, prin DGITL – Sector 3, oferă contribuabililor posibilitatea de a-și achita obligaţiile fiscale prin ghiseul.ro, dar și prin automatele de tip self service existente în centrele comerciale din Auchan Titan, Auchan Vitan, Mall Vitan și Mall Park Lake.

Aceștia își pot achita obligaţiile fiscale la toate oficiile poştale şi agenţiile CEC de pe raza Sectorului 3, precum și la cele trei sedii DGITL Sector 3 (str. Sfânta Vineri nr. 32, str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5 şi str. Câmpia Libertății nr. 36).

Programul de lucru la sediile DGITL Sector 3 este următorul:  luni, marţi, miercuri și vineri, de la 8.30 la 16.30 și joi de la 8.30 la 18.30.

Pentru mai multe informații cu privire la achitarea taxelor și impozitelor locale aveți la dispoziție și site-ul Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 3, www.ditl3.ro

 

In Sectorul 4, continua procesul digitalizării, pentru al treilea an consecutiv, pentru renunțarea la ghișeele fizice și implicit la statul la coadă, fapt ce însemna, la fiecare debut de an, nervi, aglomerație și timp pierdut.

Taxele și impozitele locale pot fi achitate în mod simplu, de acasă sau de la serviciu, fără ca oamenii să mai bată drumul către sediile administrației locale, utilizând fie aplicația de mobil „Primaria Sectorului 4”, fie accesând adresa web taxeimpoite.ps4.ro.  Cetățenii mai pot accesa și site-ul ghiseul.ro sau pot alege variantele de plată tradiționale – prin mandat postal sau prin ordin de plată.

Persoanele care întâmpină însă dificultăți în a accesa mediul online vor fi sprijinite și anul acesta, având la dispoziție, doar pe raza Sectorului 4, aproximativ 200 de aparate de tip SelfPay, destinate pentru plata taxelor și a impozitelor locale, amplasate în cele mai aglomerate zone comerciale de pe raza Sectorului 4.

Astfel, zece dintre acestea sunt montate în Grand Arena, atât la parterul centrului comercial, în imediata apropiere a căilor de acces, cât și la etajul 1, în zona patinoarului. Asemenea aparate se regăsesc și în următoarele locații: Sun Plaza, Piața Progresul, Piața Apărătorii Patriei, Piața Sudului, Piața Covasna, Metro Berceni, Auchan Berceni, Selgros, Carrefour, Hornbach, precum și în benzinării și supermarket-uri de pe raza sectorului.

Serviciul de plată a taxelor și impozitelor locale este disponibil inclusiv în benzinăriile OMV din toată țara, la ghișeele Westaco, precum și în toate stațiile de metrou din București, care găzduiesc, de aseamenea, aparate de plată de tip Selfpay.

Totodată, în sprijinul celor care nu reușesc să folosească din start această modalitate, Sectorul 4 a înființat „Centrul de interacțiune cu cetățenii Sectorului 4” (Biroul Unic). Amenajat în Mall Grand Arena, la etajul 1, oferind condiții moderne și civilizate, Centrul are 16 birouri specializate, unde angajații Primăriei îi consiliază pe cetățeni în eliberarea actelor și a acordurilor pe care aceștia le solicită.

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.