Al 8-lea Kiss&ride, gata, in sectorul 6!

facebook.com/PrimariaSectorului6
In timp ce primaria sectorului 6 anunta finalizarea celei de-a 8-a banzi de îmbarcare/debarcare elevi, parintii din sector ii atrag atentia edilului Ciprian Ciucu, asupra modului greoi in care pietonii circula pe trotuare, din cauza masinilor parcate neregulamentar, care ingusteaza spatiul si, de cele mai multe ori, ii pun in pericol pe cei mici, nevoiti sa mearga pe strada, in drumul lor spre scoala.
Citam doua astfel de sesizari care isi asteapta raspunsul:
,,Absolut superb, intre timp, 5m mai in spate, la intersectia cu Grintiesului, se asteapta din SEPTEMBRIE, aviz pentru stalpi, ca sa nu ne mai ducem copiii pe mijlocul strazii, spre cresa…”
Foto: Alexandru Constantin
,,O treaba buna. Ar fi si mai buna daca ati elibera trotuarele de pe Str Rosia Montana, pana la intersectia cu Cernisoara. Sunt blocate de masini, iar elevii/parintii circula printre ele sau direct pe strada, la orele cand elevii ies de la ore, e o adevarata aventura sa tranzitezi zona.”
Foto: Bogdan Vulpe
Altfel, o veste buna! Sistemul kiss&ride se afla pe str. Cernișoara 41, la
Școala „Constantin Brâncuși”. Are o lungime de 28 m și pot opri simultan cinci mașini.
”În felul acesta, strada nu mai este blocată de mașini lăsate peste tot, iar locurile de parcare ale riveranilor nu mai sunt ocupate.”, scriu autoritatile ocale, pe pagina de FB a primariei de sector.
Acestea anunta ca echipele ADPDU Sector 6 au montat astazi,  limitatoare de viteză, în proximitatea școlii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.