UPDATE: Incendiu în zona de triaj dintre Gara Basarab şi Podul Grant

Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

UPDATE ora 15:00 – Pompierii redimensionează dispozitivul de intervenţie de la zona de triaj din Gara Basarab, unde vor rămâne şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

Se lucrează la stingerea ultimelor trei vagoane, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Potrivit ISUBIF, au fost afectate 15 vagoane.


UPDATE: Pompierii au suplimentat cu cinci cisterne de mare capacitate pentru a realiza rezerva de apă în cazul incendiului.

În total acţionează nouă autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi cinci cisterne cu apă, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.


Pompierii intervin joi pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab şi Podul Grant.

Potrivit ISUBIF, au fost alertate şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

„Având în vedere modul de manifestare a incendiului, care prezintă posibilitate de extindere şi la alte vagoane, dispozitivul se suplimentează cu două autospeciale de stingere”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum.
Având în vedere degajarea intensă de fum, pentru avertizarea si informarea populatiei a fost emis un mesaj prin sistemul Ro-Alert.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.