Program special la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, luni 15 ianuarie

Foto: Facebook / Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa"

De Ziua Culturii Naționale, bucureștenii pot vizita expoziția permanentă, dar și pe cea temporară. Intrarea este gratuită.

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” anunță vizitatorii că vor avea un program special cu ocazia Zilei Culturii Naționale. Aceștia pot admira atât expoziția permanentă a muzeului cât și expoziția temporară „Creaturi ascunse”.

Programul de vizitare:

10:00 – 18:00 (ultimul vizitator intră la ora 17:00) – vizitarea gratuită a expunerii permanente a muzeului precum și a expoziției temporare „Creaturi ascunse”.

Pe lângă expozițiile ce pot fi văzute în cadrul muzeului, reprezentații instituției au anunțat că vor fi pregătite și două ateliere pentru cei mici:

Atelierul „O poveste la Muzeu”, are loc între orele 11:00 – 12:00:

Este un atelier de creat povești. Cei mici vor fi îndrumați de autoarele de cărți pentru cei mici Bianca Partenie și Claudia Oprescu. Activitatea va îmbina creativitatea, jocurile de rol,storytelling și discuțiile între cei mici și invitații. Această activitate este recomandată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani.

Atelierul „Români de poveste”, are loc între orele 15:00 – 16:00:

Pornește de la colecția de povești dedicate românilor și româncelor care au pus țara noastră pe harta lumii. Mai precis, este vorba despre cei care au făcut descoperiri în știință, au militat pentru anumite drepturi, au făcut performanță în sport, ori au depășit recorduri mondiale. Activitatea este recomandată copiilor care au vârste cuprinse între 9 și 13 ani.

Participarea la atelierele de la Muzeul Antipa este gratuită. Persoanele interesate trebuie să completeze un formular de înscriere, locurile fiind limitate. Rezervările se pot face aici: https://antipa.ro/rezervari/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.