Trafic blocat la Afumați și Chitila și pe Șoseaua Colentina, la pod Europa, din cauza protestului transportatorilor

Sursa foto: UNTRR - Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România/facebook

Ora 22.15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată parțial pe DN 2, în localitatea Afumați, județul Ilfov, pe cele 2 benzi ale sensului de mers către Urziceni, traficul desfășurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Sunt blocaje rutiere totale la Afumați și Chitila, în urma protestelor transportatorilor și fermierilor, blocaje care provoacă reacții în lanț și au efecte și în București.

Ora 21:00 – Un nou baraj al Jandarmeriei și Poliției, ridicat la intrarea în București dinspre Otopeni (A3-CNN).

Ora 20:30 – Echipaje de poliție au închis traficul pe Șoseaua Colentina. În același timp, circulația rutieră este blocată complet, pe ambele sensuri de mers ale DN 2, în localitatea Afumați, la limita cu Voluntari.

Pe pagina de Facebook Infotrafic București și Ilfov, oamenii scriu că blocajul a cuprins și Șoseaua Colentina: ”S-a închis circulația pe Colentina (Avion), în sensul spre Afumați”.

Un alt membru al comunității, anunță că șase linii STV sunt blocate:

Liniile 411,412,413,417,461,467 sunt blocate pe Bulevardul Voluntari, DN2 (Afumați) pe sensul spre Bucur Obor, respectiv Șoseaua Ștefan cel Mare (Linia 461) din cauza coloanei de protestatari.

Mai mulți protestatari au coborât din autovehicule și își continuă protestul pe jos, anunță Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în contextul protestelor transportatorilor rutieri/fermieri, care au circulat cu viteză redusă pe timpul zilei pe DN 2 și pe Centura Capitalei, îngreunând traficul, la această oră conducătorii autovehiculelor prezente pentru manifestare au coborât din acestea și protestează pedestru, blocând circulația pe ambele sensuri de mers ale DN 2, în localitatea Afumați, la limita cu orașul Voluntari.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.