VIDEO: „Sunt de părere că am piese și mai bune, dar așa am considerat noi în echipă că piesa asta ar arăta lumii ce înseamnă The Urs.” – The Urs

„Tărâmul interzis” este o piesă de care ne-am îndrăgostit. Asa că l-am invitat pe The Urs în matinal să vorbească despre ea și despre el.

Nu i-a fost ușor, a muncit si s-a adaptat: „Este mai greu să ajungi în România, fiind moldovean de republică, depui mai mult efort și de asta probabil ajungi la un nivel. Fiind de aici este mai ușor, n-ai de plătit chirii, ai mai puține cheltuieli, ai mai puțin efort de depus.”

„Eu România o consider țara mea, dar este oricum o țară străină. Uite, să zicem că mergi în altă parte sau chiar și în alt oraș. Deja te gândești că trebuie să muncești mai mult și că nu poți să stai.”

Cântărețul crede că succesul piesei „Tărâmul interzis” a venit mai mult sau mai puțin ca o surpriză. „În momentul în care am lansat piesa printr-un live de la radio, mi-am dat seama că va crește mult. Urma să lansăm clipul peste 10 zile, dar între timp live-ul făcuse deja milionul pe Youtube. Atunci am înțeles că s-ar putea să fie bine.”

„Sunt de părere că am piese și mai bune, dar așa am considerat noi în echipă că piesa asta ar arăta lumii ce înseamnă The Urs.”

În 2023 au fost pregătite o mulțime de piese care își asteaptă lansarea. „Pentru mine anul 2023 a fost cel mai productiv în ceea ce privește piesele. Urmează să lansăm album, urmează să mai lansăm single-uri… Cred că am făcut anul acesta cât n-am făcut în viața mea piese.”

„Vedem dacă lansăm un album sau un EP că nu ne-am decis. Considerăm că toate piesele sunt potențiale hituri. Sună lumea în continuu de concert și eu nu prea am piese suficiente ca să merg la concerte, de asta tot refuzăm.”

„Sper să nu lansăm toate piesele deodată că stricăm impactul. Oamenii de obicei sunt foarte superficiali. Când le dai albumul aleg după experiența proprie repejor ce le place și ce nu. N-au niciodată răbdare să asculte tot albumul.”

Chiar dacă trecem printr-o perioadă în care este suprasaturație de muzică, oamenilor fără un renume le este mai ușor să producă muzică și ulterior se pot face remarcați. „Acum este o suprasaturație de muzică, că să fim sinceri, suntem în perioadă în care e cel mai ușor să facem muzică. Acum orice copil își descarcă un soft și are microfon oarecare.”

„Până la urmă, așa am început și eu, cu un microfon de vreo 100 de lei moldovenești, ceea ce înseamnă vreo 20 ron. Acum poți să îți faci un studio acasă și este bine pentru că mulți copii rămâneau în umbră pentru că nu aveau părinți cu posibilități.”

Eu zic că trebuie să dai un play atât videoclipului de mai sus, cât și hitului artistului!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.