Mai mulți antreprenori sunt interesați să refacă patinoarul Flamaropol

Sursa foto: Nicușor Dan/facebook

Mai mulți antreprenori sunt interesați să refacă Patinoarul Flamaropol. Primarul Capitalei, Nicușor Dan, speră ca proiectul să demareze cât mai repede.

Lucrările la Patinoarul „Flamaropol” au început în 2016 și au fost sistate în 2019, după rezilierea contractului, în condițiile unor întârzieri și probleme de execuție.

Până în 2019 a fost executată aproximativ 26% din întreaga lucrare.

Complexul Flamaropol va fi alcătuit dintr-o arenă sportivă, un patinoar artificial și un centru multifuncţional sportiv și de agrement. Durata maximă a contractului este de 24 de luni.

„O echipă tehnică a Direcției de Investiții din cadrul Primăriei Municipiului București a însoțit astăzi mai mulți antreprenori interesați să refacă patinoarul Flamaropol.

Mă bucur că există interes pentru acest proiect pe care sper să-l începem cât mai rapid. Îmi doresc ca acest interes să se reflecte și în numărul ofertelor depuse în cadrul licitației.

Complexul Flamaropol va avea o capacitate de 3.170 de locuri și 119 locuri de parcare, fiind alcătuit dintr-o arenă sportivă și un centru multifuncțional sportiv si de agrement.”, a scris Nicușor Dan pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.