Numar dublu de rezervari early booking pentru sezonul estival!

foto: Adriana Baciu

In prima parte a lunii ianuarie, rezervările early booking pentru sezonul estival 2024 s-au dubat faţă de aceeaşi perioadă din 2023.

Turiştii au început să rezerve masiv, atât pentru litoralurile românesc şi bulgăresc, dar şi pentru Grecia şi Turcia, reducerile early booking fiind de până la 30%, cu avansuri mici care pornesc  de la 10 % şi diferenţa cu 14 zile înainte de intrarea la cazare”, anunţă un touroperator cunoscut.

Pragul următor de reduceri este 31 ianuarie. Vor fi reduceri de până la 30%. Multe hoteluri au praguri de reducere de Early Booking şi pentru 29 februarie şi 31 martie, cu un nivel mai mic al reducerilor, care ajunge până la 10 – 20%.

”Având în vedere că volumul rezervărilor a depăşit cu 50% nivelul din aceeaşi perioadă din 2023, iar interesul turiştilor de a-şi rezerva o vacanţă este foarte ridicat, avem aşteptări foarte mari pentru sezonul 2024. Rezervările au început să se facă încă din luna octombrie 2023 pentru sezonul 2024, ceea ce denotă un interes crescut pentru vacanţe”, transmite compania.

Aşa arată tendinţele din ultimii ani : creşterea numărului de rezervări pe programul Early Booking, turişti tot mai informaţi, care cunosc foarte bine ce îşi doresc, reducerea duratei sejurului şi creşterea numărului de vacanţe pe an.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.