DGPMB: Trei bărbaţi urmăriţi naţional – descoperiţi în Capitală

arhiva

Trei bărbaţi daţi în urmărire naţională au fost depistaţi de poliţişti în Capitală, a transmis Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale au acţionat pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau executării unei măsuri privative de libertate.

Astfel,  în urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţişti au fost depistate trei persoane, urmărite naţional.

La o adresă din Sectorul 3 a fost depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, împotriva căruia, la data de 17 ianuarie, Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de executare a pedepsei, fiind condamnat la cinci ani şi patru luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri.

Un bărbat de 53 de ani a fost depistat la o altă adresă din Capitală, pe numele acestuia fiind emis, de către Tribunalul Constanţa, la data de 17 ianuarie, un mandat de arestare preventivă. Cel în cauză este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de minori şi exploatarea cerşetoriei.

De asemenea, întrucât existau date şi indicii că un alt bărbat urmărit s-ar ascunde într-o localitate din judeţul Constanţa, poliţiştii Capitalei au întreprins o serie de activităţi investigativ-operative, acesta fiind depistat într-o clădire aflată în construcţie, din judeţul menţionat. La nivelul Serviciul de Investigaţii Criminale, se afla în lucru mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 20 noiembrie 2023, de către Judecătoria Sectorului 6, împotriva bărbatului în vârstă de 43 de ani, acesta fiind condamnat la doi ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.