MAI: La această oră nu sunt semnalate sectoare de drum blocate

foto: arhiva

La nivel teritorial inspectoratele pentru situații de urgență din județele vizate de vremea nefavorabilă sunt pregătite pentru a putea veni în sprijinul cetățenilor, pentru gestionarea, cu operativitate, a tuturor situațiilor care pot pune în pericol siguranța cetățenilor.

O atenție deosebită este acordată circulației pe drumurile publice, în condițiile în care a fost prognozată depunere de zăpadă.

Pentru siguranța dumneavoastră, nu plecați la drum decât dacă aveți autoturismul echipat pentru circulația în condiții de iarnă. Pe drumurile acoperite de zăpadă sau polei, rulați cu viteză redusă și păstrați o distanță corespunzătoare față de alte autovehicule care să vă permită să opriți în siguranță.

Informați-vă în legătură cu evoluția fenomenelor hidrometeorologice din zona în care urmează să vă deplasați, respectați recomandările autorităților și eventualele restricții de circulație impuse preventiv pe unele sectoare de drum!

La această oră nu sunt semnalate sectoare de drum blocate. Situația actualizată privind condițiile de trafic poate fi consultată pe site-ul Poliției Române, Centrul Infotrafic (https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic).

Orice situație de urgență cauzată de vremea severă poate fi semnalată la numărul unic de urgență 112!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.