Bărbat reținut de Polițiștii Capitalei pentru tâlhărie calificată

Foto: Poliția Capitalei/ facebook

Poliția Capitalei informează că un tânăr, în vârstă de 26 de ani, a fost reținut și ulterior arestat preventiv după ce ar fi agresat fizic o femeie pe o stradă din Sectorul 2, după care ar fi deposedat-o de geanta pe care o purta.

La data de 21 ianuarie, tânărul a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de tâlhărie calificată. Ulterior, față de bănuit a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările au fost declanșate la data de 13 ianuarie, când polițiști din cadrul Secției 6 au fost sesizați, de către o femeie, în vârstă de 56 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 17.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din Sectorul 2, o persoană ar fi agresat-o fizic, după care ar fi deposedat-o de geanta pe care o purta.
Astfel, din investigațiile efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către un tânăr, în vârstă de 26 de ani.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 6 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.