Gala Excelenței „Împreună protejăm România”, la Palatul Regal

Astăzi, 23 ianuarie, începând cu ora 18.00, are loc la Palatul Regal, Sufrageria Regală (Muzeul Național de Artă al României), Gala Excelenței „Împreună protejăm România”, ajunsă la ediția a IV-a. 

Organizată cu ocazia împlinirii a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române, de către Grupul de Presă MediaUno, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, Institutul Național de Statistică și Asociația MediaUno, sub tema ”Un singur gând: România!”, Gala va include atât o sesiune de premiere, cât și un dineu de gală, oferite în cinstea oamenilor de excepție care contribuie la transformările pozitive din societatea noastră.

În cadrul evenimentului vor fi premiate personalitățile care s-au evidențiat prin modele de bună practică, soluții și idei de depășire a multiplelor crize din acești ultimi ani, în următoarele domenii: apărare națională, diplomație, energie, medical, industrie, agricultură, educație și cercetare, social, finanțe, cultură și sport, antreprenoriat, digitalizare și securitate cibernetică.

Circa 180 de personalități vor fi prezente la acest eveniment, într-o seară dominată de eleganță și rafinament, desfășurată într-un cadru excepțional și plin de semnificații istorice.

Gala Excelenței „Un singur gând: România” reprezintă a XIX-a ediție a seriei de evenimente din cadrul proiectului „Împreună protejăm România”, inițiat în anul 2020 de Grupul de Presă MediaUno și dezvoltat împreună cu Institutul Național de Statistică, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă și Asociația MediaUno.

Comunitatea „Împreună protejăm România” este alcătuită din 3.000 de personalități din toate domeniile de activitate, din România și din exterior.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.