Cupa Riposta la sabie – etapă din Circuitul European de cadeți, în perioada 27-28 la Sala Polivalentă din București

Clubul Sportiv Riposta organizează, în perioada 27-28 ianuarie 2024, la Sala Polivalentă din București, cu sprijinul Federației Române de Scrimă, o etapă din Circuitul European de Cadeți, la sabie feminin și masculin individual.

Competiția contează pentru calificarea sportivilor la Campionatele Europene și Mondiale de Cadeți 2024.

Întrecerile debutează zilnic de la ora 09:00, iar finalele sunt programate la ora 18:00.
Cupa Riposta va reuni la start aproximativ 300 de participanți din 15 țări și se va desfășura la Sala Polivalentă ”Ioan Kunst Ghermănescu”, din București.

Printre invitații la eveniment se vor afla personalități ale vieții sportive și culturale, printre care Șefa Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român Mihai Covaliu și Ana Maria Popescu, multiplă campioană olimpică, mondială la spadă.

Vor exista și momente artistice în cadrul finalelor. Invitați speciali pentru vor fi Ansamblul Profesionist „Junii Sibiului”, manager Silvia Macrea si trupa Trouble Crew, condusă de Paul Gheorghe!

Riposta Cup este o competiție europeană, ajunsă la ediția a 7-a. Este un proiect al Clubului sportiv Riposta, care în cele 7 ediții a ajuns să fie cea mai mare competiție în Circuitul European de cadeți, aducând la start peste 450 de sportivi, din peste 20 de țări.

Clubul Sportiv Riposta este un club sportiv de scrimă înfiinţat în anul 2008, care are ca scop atât activitatea sportivă pentru amatori cât şi cea de performanța în domeniul scrimei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.