VIDEO: „Noi am vrut să creăm dintr-o situație poate tristă, o perspectivă prin care să vezi tot timpul partea cea bună.” – Eneli despre colaborarea cu Manuel Riva, „Strangers to lovers”

Manuel Riva și Eneli lansează „Strangers to Lovers”! Piesa vorbește despre lupta pentru dragoste, indiferent de obstacole. Videoclipul este generat de inteligența artificială. Cei doi artiști nu sunt la prima colaborare.  Au deja patru piese lansate și încă două finalizate care vor fi lansate în perioada următoare. Confirmarea a venit în 2016 când au lansat hitul internațional „Mhm Mhm”. Eneli si Manuel Riva au fost astăzi în matinalul BucureștiFM si ne-au povestit mai multe.

Videoclipul melodiei este unul revoluționar, realizat cu ajutor din partea inteligenței artificiale. „Cred că a ieșit ceva foarte, foarte emoționant. Nouă ne place foarte mult, s-a ridicat la nivelul așteptărilor, chiar le-a depășit. Știam că va ieși un clip bun datorită echipei pe care am ales-o, însă când am văzut clipul nu ne venea să credem că e atât de colorat.”

Manuel Riva și Eneli

 „Piesa este și pozitivă. Noi când am scris-o ne-am dorit foarte mult să avem un mesaj specific unei piese de dragoste. Majoritatea pieselor de dragoste au un mesaj de tipul eu n-am nevoie de tine, lucrurile merg prost, o să găsesc oricând pe altcineva.”

„De cele mai multe ori cele care te inspiră sunt poveștile triste, când ești fericit ești ocupat să te bucuri si să-ti trăiesti fericirea…in balcani faci mai mult treabă cu tristetea…

Am vrut să fie un switch în ideea că lucrurile nu merg foarte bine, dar o să rămânem de mână și o să facem ca lucrurile să meargă  bine. Schimbăm un pic perspectiva pentru că și societatea, cumva te împinge la individualism.”

„Cred că deși sunt multe piese triste, lumea începe să înțeleagă și impactul melodiei asupra stării tale. Este important să nu stai numai să plângi.”

„Noi am vrut să creăm dintr-o situație poate tristă, o perspectivă prin care să vezi tot timpul partea bună. De asta antiteza Strangers to lovers, să te întorci mereu la partea bună.”

Invitații din matinalul Bucuresti FM nu sunt la prima colaborare. Manuel Riva a absolvit ASE-ul iar Eneli a studiat Jurnalismul. Prima întâlnire cu Manuel Riva i-a schimbat parcursul profesional. „Am studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Am lucrat două luni într-o redacție, până m-am întâlnit cu Manuel Riva și am făcut piesa Mhm Mhm. Atunci mi-am dat seama că nu mai puteam să fac altceva.”

Celor doi artiști nu le place ca persoanele cunoscute să îi strige pe numele de scenă. „Îmi mai spun prietenii Eneli, deși mi se pare foarte ciudat, pare că o spun în glumă. Mi se pare că sunt supărați pe mine dacă-mi zic Eneli, este prea formal.”

„Dacă cineva nu-mi spune George, este clar că există o problemă, ceva am făcut greșit. Mă cheamă și Emanuel, dar nu-mi spune absolut nimeni așa. De când cu proiectul, mai aud Manuel, dar mi se pare atât de ciudat și de neobișnuit încât nu prea răspund la comenzi.”

„Au fost câteva cazuri când am ieșit cu familia și cei de la hotel se adresau soției mele cu doamna Riva.”

Ce ar fi făcut cei doi artisti dacă nu s-ar fi ocupat cu muzica, care este secretul succesului lor si ce nume a ales Eneli pentru viitorul său copil află din  videoclipul de mai sus.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.