Mai multe echipamentele #Calisthenics, in parcurile din sectorul 6

facebook.com/PrimariaSectorului6
In sectorul 6, veti gasi mai multe echipamente Calisthenics. Urmează să fie montate în Drumul Taberei, Liniei și Timișoara 18.  Sunt o inviitatie la sport, miscare in aer liber, in comunitate.
Calisthenics provine din alăturarea cuvintelor grecești antice kállos, care înseamnă „frumusețe” și sthenos, care înseamnă „putere”, subliniind astfel arta de a folosi greutatea corporală ca modalitate de dezvoltare a fizicului.
Exercițiile la Calisthenics sunt populare datorită componentei educaționale și sunt apreciate la scară largă în școlile din întreaga lume.
Pe lângă fitness-ul muscular și cardiovascular, îmbunătățesc abilitățile psihomotorii și oferă un echilibru mai bun și o coordonare facilă a mișcărilor.
Practica a fost înregistrată în Grecia Antică, inclusiv în armatele lui Alexandru cel Mare și ale spartanilor în bătălia de la Termopile.
Echipele sportive și unitățile militare utilizează acest tip de exerciții ca formă de pregatire fizică sincronizată pentru a crește coeziunea de grup și disciplina.

Această prezentare necesită JavaScript.

Această formă de antrenament conține exerciții specifice pentru consolidarea musculaturii, care vor conduce la forme vizibil mai bune ale propriului corp.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.