VIDEO: Răzvan Vasile – “Gala Părinților a fost un maraton de cunoștințe oferite părinților pentru a deveni din ce în ce mai buni”

Gala părinților-educație pentru viitor a unit 900 de părinți în data de 20 ianuarie la Ateneul Român și a avut un scop extraordinar, acela de a le oferi părinților accesul la informații bine selectate, unele dintre ele bazate pe experiențe de viață, pentru a îi pregăti la rândul lor cât mai bine pe cei mici pentru viitor.

Răzvan Vasile, fondatorul MBA Kids și life coach pentru copii și adolescenți de peste 16 ani a fost invitatul Elenei Zagaican în ediția de duminica aceasta a emisiunii LifeStyle și a povestit despre impactul pe care își dorește să îl aducă în educație prin astfel de evenimente, ce s-a întâmplat la prima Gală a părinților, dar și noi vești despre următorul eveniment pentru părinți din 30 Martie.

“Am pornit de la simplu concept că educația copiilor pornește prin părinți, pentru că părintele este primul programator, primul model și modelul în viață mulți ani.”

Răzvan Vasile a condus, din postura de CEO, companii globale si multinationale din industria IT, în principal in industria cybersecurity și business software development, lucrând din Sydney, Melbourne, Auckland, Tokyo, Singapore, San Diego, Shanghai, Londra, Munchen. A câștigat numeroase premii internaționale pentru marketing impact si crestere market share in regiunile EMEA si APAC.

“Dacă părintele știe cum să-ți instaleze corect software-ul sau cum să repare ceea ce nu din lipsă de iubire, n-a instalat cum trebuie, atunci totul va fi bine. Noi ne dorim ca un părinte când vrea să-și toarne apa curată a științei de a crește un copil, s-o toarne într-un pahar pe care să îl golească inițial de ceea ce știe și știe fals și am văzut foarte mulți părinți care au înțeles acest lucru. Noi trăim foarte mult pe tipare, avem tipare de care nici măcar nu suntem conștienți că există.”

Pe 30 Martie, la Ateneul Român va avea loc un nou eveniment Gala Părinților unde alți speakeri de seamă vor urca pe scena, iar publicul va cunoaște foarte curând numele acestora pe pagina evenimentului Gala Părinților.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.