Exclusiv: Află cine este tânăra de 26 de ani care va reprezenta România la Miss World 2024

Începe Miss World 2024, iar România are toate șansele să câștige! Ada-Maria Ileana este cea care ne va reprezenta la concursul ce are loc în India. Are experiență atât pe scenă, cât și în televiziune, este fondatoarea unui ONG si este foarte frumoasă. Ne-a arătat asta în matinalul  București FM și ne-a spus ce nu se stie despre această faimoasă competitie. 

Înainte de desfășurarea propriu-zisă a concursului de Miss are loc o pregătire riguroasă. „Un lucru pe care lumea nu-l știe neapărat este că nu este numai finala la o asemenea competiție. Este un concurs care durează 3 săptămâni și conține mult mai multe probe. Sunt cinci provocări la Miss World.” 

„Spre exemplu, există proba sportivă, competiția de top model, competiția care se concentrează pe partea de public speaking, unde vom dezbate probleme globale și cea de frumusețe cu un scop care este partea caritabilă.” 

„Miss World este primul concurs care a introdus această componentă, deja de câteva decenii. Ei au această organizație care se numește The Beauty with a Purpose, care lucrează peste tot pe glob. Fiecare dintre noi vine cu un proiect caritabil pe care trebuie să-l prezinte acolo și să convingă oamenii că a reușit să aducă un plus în comunitatea din care vine.” 

Proba sportivă îi poate pune probleme reprezentantei României la concursul de Miss. Ada promite că lucrează pentru a fi în formă. „Eu personal nu sunt cea mai sportivă persoană, dar am început să mă antrenez din greu și pentru proba asta ca să pot să rezist acolo. Sunt mai multe provocări, iar în final am înțeles că vom juca și câteva sporturi specifice Indiei, cum ar fi cricketul.” 

Plusul pe care mizează invitata din matinal este… educația! „Mă concentrez foarte mult pe ce înseamnă educație, pentru că sunt profesor deja de vreo șase-șapte ani. Predau limba engleză și pe asta se concentrează inclusiv ONG-ul pe care l-am fondat, care oferă cursuri de pregătire profesională pentru fetele din centrele de plasament.” 

Proba costumului de baie nu mai are loc. „La Miss World nu mai este proba de costum de baie, s-a scos între timp, dar există alte concursuri la care încă se încă practică.”

Chiar dacă în juriu nu va exista un reprezentant al României, Ada ne asigură că jurizarea va fi cât se poate de transparentă. „Puteți urmări pe tot parcursul competiției ce se întâmplă și va fi și o gală. Pe 9 martie va fi finala, mai exact încununarea a tot ce se întâmplă pe parcursul celor 3 săptămâni de competiție, atunci vom afla și rezultatul.” 

„Contează foarte mult și prestația din finală, dar deja pe parcursul competiției se disting concurentele care au o șansă la coroană.”

Industria concursurilor de Miss nu este foarte dezvoltată în țara noastră. „Într-adevăr, în alte țări se câștigă premii destul de mari în bani și sponsorizări serioase. La noi încă nu sunt extrem de populare și cam asta încercăm să facem acum, să schimbăm puțin percepția oamenilor despre aceste concursuri.” 

„Lumea își imaginează că este doar o mică defilare în rochii de seară, dar în realitate este ceva complex.” 

Echipa te ține pe linia de plutire. „Este aproape ca orice concurs sportiv și este nevoie de o echipă. Fiecare țară are propria echipă care contează enorm de mult. Eu am alături de mine niște oameni absolut minunați care mă ajută pentru această reprezentare în India și vă asigur că o să fim reprezentați așa cum trebuie.” 

„Este o echipă pe care eu mi-am format-o de-a lungul timpului pentru că am participat la mai multe concursuri de Miss și am avut și o activitate destul de vastă și în țară pe partea asta. Sunt niște oameni pe care i-am adunat lângă mine pe parcurs și care mă susțin pe diverse planuri, fie că sunt designeri, fotografi, make-up artiști, hairstiliști și antrenori.”

„Toată lumea cumva și-a concentrat eforturile în direcția asta pentru că își doresc ca România să arate bine și să fie reprezentată așa cum trebuie.”

Hai cu un play la videoclipul de mai sus pentru a afla cine este tânara de 26 de ani care ne va reprezenta la Miss World 2024!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.