Sector 6: Alte 500 de locuri securizate pentru biciclete vor fi date în folosinţă în zece noi parcări

foto: Facebook Primăria Sectorului 6

Alte 500 de locuri securizate pentru biciclete vor fi date în folosinţă, în Sectorul 6, în zece noi parcări construite pentru acestea, care se adaugă altor şapte, cu 200 de locuri, deja ocupate, potrivit reprezentanţilor Primăriei.

Înscrierile se fac deja, pe site-ul Administraţiei Comerciale Sector 6, potrivit principiului ‘primul venit, primul servit’.

Cei interesaţi pot depune solicitări pentru maximum două locuri de apartament. Tariful este de 200 de lei/loc/an, cu posibilitate de prelungire a contractului.

Noile zece parcări de biciclete sunt în următoarele locaţii: Calea Crângaşi & colţ cu Mehadia, strada George Ranetti, strada Cetatea de Baltă, strada Partizanilor, strada Murguţa, bulevardul Anul 1964, strada Valea lui Mihai, Aleea Pasărea în văzduh, strada Târgu Neamţ şi Aleea Romancierilor.

Aceste parcări pentru biciclete sunt prevăzute cu panouri fotovoltaice, camere de luat vederi atât la exterior, cât şi la interior (conectate la Poliţia Locală Sector 6), au avertizor de ‘uşă deschisă’, senzori de lumină, rastelurile sunt numerotate, alocate nominal, iar accesul se face pe bază de card.

Administraţia Comercială Sector 6 a amenajat aceste zece parcări în noiembrie şi decembrie 2023.

Edilul Ciprian Ciucu a menţionat că autoritatea locală va amenaja alte zece parcări pentru biciclete anul acesta, având în vedere cererea mare. El a adăugat că, până la finalul anului 2024, se va ajunge la 1.200 de locuri de parcare pentru biciclete.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.