Un şofer beat şi fără permis de conducere s-a autodenunţat

Foto: Poliția Capitalei/ facebook

Un șofer în vârstă de 34 de ani a fost reținut de polițiştii din Snagov după ce s-a autodenunțat, prin apel la 112, că se află în localitatea Ciolpani, unde conduce un autoturism fără a avea permis de conducere. Ulterior, în urma verificărilor, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1.08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

IPJ Ilfov, într-un comunicat, precizează că la data de 4 februarie, în jurul orei 01:37, poliţiştii din Snagov au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, care a precizat faptul că se află în localitatea Ciolpani, unde conduce un autoturism fără a avea permis de conducere.

La fața locului s-au deplasat imediat poliţiştii, care în urma activităţilor specifice în teren, au constatat că un autoturism circula pe DJ 101 N, din direcţia DN1 către sat Izvorani, condus de către un bărbat.

În vederea întregirii probatoriului, bărbatul a fost condus la un spital din București pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de bărbatul respectiv, acesta fiind prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care la data de 6 februarie, a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Autor: Bogdan Verman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.