VIDEO: „Încă nu am nicio stradă cu numele meu, este totuși o localitate, îmi mai spun oamenii: ia uite am ajuns în gura Caliței!””

Râzi cu gura până la urechi! Ana-Maria Calița a venit în matinalul BucureștiFM cu cele mai recente întâmplări din viața ei, pentru ca este Ziua Internațională a Râsului și a Fericirii! 

Ana-Maria Caliță ne spune din start cum trebuie sa venim la un spectacol de stand-up, relaxati: „Mi se pare trebuie să fii foarte deschis. Dacă vii la modul hai, fă-mă să râd, eu nu cred că reușește cineva să îți satisfacă dorința. Trebuie să fii relaxat, nu să râzi la orice, dar să fii deschis spre fenomenul acesta, altfel nu funcționează.” 

 „Este foarte important să fii în sală pentru că este altă energie. De exemplu, eu vorbesc foarte mult cu oamenii din public și îmi place treaba asta pentru că de fiecare dată când o fac se simte de parcă este alt spectacol.” 

Ca stand-up-er  trebuie să fii atent despre ce și cu cine vorbești. „Eu am început să simt oamenii din public și știu cu cine pot să mă duc mai mult, știu unde să mă opresc și simt oamenii care sunt deranjați. Atunci nu continui conversația, dar sunt foarte mulți care se pun fix în față de asta, să vorbești cu ei.”

„Urmărim ce se întâmplă, dar sunt câteva subiecte care-s foarte sensibile pentru public. De exemplu religia și politica. Adică depinde cum construiești gluma respectivă astfel încât să atingi mai mulți oameni și să nu se simtă lezați. Acolo intervine experiența.”

„Este foarte important cât timp ai stat pe scenă. Acum sunt mai relaxată, dar tot am emoții. Și eu înainte de fiecare spectacol sunt terminată. Nu poți să vorbești cu mine, nici nu suport să te aud.

Când apare o glumă, Ana și-o notează în telefon: „Una dintre glumele notate ar fi: Mi-am dat seama că sunt o femeie adevărată, tot timpul am aragazul curat. Asta pentru că nu-l folosesc.

De profesie, invitata noastră este actriță. „Am terminat facultatea de teatru și chiar mi-a fost mai ușor pentru că știam să stau pe scenă. Oricum, mama tot zice că de mică am vrut să fiu pe scenă și știu că participam la orice concurs de la noi din oraș. Mă duceam mereu să mă bag în față.”

„Mi-a plăcut atenția, îmi place în continuare. Încă nu am nicio stradă, un bulevard cu numele meu, nici măcar nu m-au facut cetățean de onoare. Este totuși o localitate care te baga-n gura mea: Gura Caliței!” 

Actriței îi place ca toate lucrurile să fie ordonate. „M-am dus la un casting și eram mai mulți actori la masă. Am avut acolo ceva gustări, sucuri. În fine, cât am așteptat să intrăm, nimeni nu și-a strâns și m-am apucat să fac curat. Se uitau ciudat la mine și am spus că am un puiuț de OCD. Iar ei au subliniat PUIUȚ?!”

Ana-Maria Calița se pregătește pentru un an cu multe proiecte. „O să intru într-un proiect de teatru, o să fie o combinație cu stand-up. Mă concentrez foarte mult să cresc și partea asta a campaniei. O să mă vedeți peste tot. Am în minte foarte multe lucruri. Mă puteți găsi pe: Facebook, Instagram și Tiktok.”

Hai cu un play la videoclipul de mai sus, eu îți promit că îți Ana îți va ridica moralul indiferent de starea pe care o ai în momentul de față!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.