Universitatea din București propune peste 21.000 de locuri pentru admiterea din acest an

Foto: Universitatea din Bucuresti/ facebook

Universitatea din București (UB) propune peste 21.000 de locuri pentru admiterea 2024. Dintre acestea, 11.200 sunt propuse pentru programele de licență, 8.986, pentru programele de masterat, 111, pentru programele de masterat didactic și 839 de locuri, pentru programele de doctorat.

Concursul admitere – sesiunea iulie 2024 la facultățile UB se desfășoară, pentru programele de licență, masterat și doctoratîn perioada 1 – 26 iulie 2024, iar data-limită de afișare a rezultatelor este 31 iulie 2024.

În ceea ce privește sesiunea de toamnă a admiterii, facultățile Universității din București așteaptă înscrierile candidaților pe locurile rămase neocupate în perioada 2 – 16 septembrie 2024, iar data-limită de afișare a rezultatelor este 21 septembrie 2024.

Pentru admiterea 2024, majoritatea facultăților Universității din București vor oferi viitorilor studenți, masteranzi și doctoranzi un proces online de înscriere și admitere, precum și posibilitatea de achitare online a taxei de înscriere.

De asemenea, unele facultăți ale Universității din București vor organiza și o sesiune online de preînscriere, oferind candidaților posibilitatea de a-și manifesta interesul pentru facultățile respective și de a fi la curent cu ultimele noutăți cu privire la procesul de admitere.

Universitatea din București organizează în acest an, atât pentru programele de studii universitare de licență, cât și pentru programe de studii universitare de masterat, o sesiune de admitere specială pentru olimpicii internaționali și sportivii medaliați la competiții europene și mondiale pentru sporturile olimpice și șah și la jocurile olimpice și paralimpice, anterior organizării sesiunii de admitere pentru toți candidații.

Fiecare facultate are propriul calendar care este cuprins în perioadele mai sus-menționate. În perioada imediat următoare vor fi publicate pe www.unibuc.ro şi pe admitere.unibuc.ro atât oferta anuală de şcolarizare şi regulamentul de admitere, cât şi detaliile cu privire la calendarul acestei sesiuni speciale de admitere.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.