Unde ne petrecem timpul liber în acest weekend, în București

foto: Adriana Baciu

Bucureștenii sunt așteptați la Hala Laminor să celebreze iubirea, în perioada 13 februarie – 3 martie la cel mai mare târg dedicat dragostei „Laminor Love Wonderland!”

Detalii despre eveniment gasiti AICI

Iubitorii de călătorii își pot achiziționa vacanțe de la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României (TTR).

La Centrul Expoziţional Romexpo din Capitală, timp de patru zile, expozanţii vor oferi reduceri exclusive, pachete all-inclusive şi promoţii, fie pentru escapade urbane, fie pentru vacanţe exotice.

Detalii si programu de vizitare AICI

Vineri (16 februarie) și sâmbătă (17 februarie),  Opera Naționale București, vă propune în dublă reprezentație spectacolul de balet Don Quijote de Ludwig Minkus. Iar duminică, 18 februarie, are loc spectacolul de operă La Bohème de Giacomo Puccini.

Mai multe detalii gasiti AICI

Până pe 3 martie bucureștenii pot vizita expoziţia multimedia „Grădina Luminilor” cu tema Alice în Țara Minunilor, în Grădina Botanică „Dimitrie Brandza” a Universității din București.

Detalii despre program si intrare gasiti AICI

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” pregătește o nouă ediție a seriei de ateliere „Călător prin tradiții”, cu două ateliere de primăvară. Atelierele se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, și vor avea loc între orele 10:30 – 12:00 și 12:30 – 14:00. Prețul de participare la un atelier este de 25 de lei pe copil.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.