Continuă modernizarea sistemului de termoficare din Capitală!

Foto: Facebook/Nicusor Dan

Încă un șantier de reabilitare a rețelei de termoficare s-a deschis în Capitală. Potrivit primarului general, Nicușor Dan, în zona Ștefan cel Mare, vor fi înlocuiți peste 5 kilometri de conducte.

Eilul sustine că, după finalizarea lucrărilor, vor beneficia de apă caldă și căldura la parametri optimi locuitorii din zonele Ștefan cel Mare, Mașina de Pâine, Vaporul lui Assan, Luncșoara si Doctor Grozovici.

În prezent se lucrează în curtea Spitalului Colentina.

”Am deschis, în zona Ștefan cel Mare, al 11-lea șantier pentru modernizarea sistemului de termoficare din Capitală.

  •  Lucrările presupun înlocuirea rețelei pe o lungime a conductelor de 5,12 km, parte a Magistralei II Sud.
  •  În prezent, se lucrează în curtea Spitalului Colentina, la racordul către punctul termic al spitalului. Racordul existent este aerian, iar pe lângă racordul existent se vor introduce îngropat noile conducte de termoficare din oțel preizolat, fără a fi afectată alimentarea spitalului cu agent termic.
  •  După finalizarea lucrărilor, vor beneficia de apă caldă și căldura la parametri optimi locuitorii din zonele Șoseaua Ștefan cel Mare, str. Mașina de Pâine, str. Vaporul lui Assan, str. Irimicului, str. Luncșoara, str. Doctor Calistrat Grozovici și alte străzi și alei adiacente.
  •  Acesta este Obiectivul 5 din cele 25 de obiective cu o lungime totală a conductelor de 212 km și finanțare nerambursabilă europeană”, a scris primarul general, Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.