Școală ultramodernă, în sectorul 3!

Foto: Facebook/Robert Negoita

O școală modernă va fi construită lângă Liceul Teoretic Decebal din sectorul 3 al Capitalei. Potrivit edilului Robert Negoiță, imobilul va fi realizat după un concept de clădire verde.

Noua clădire va avea, printre altele, 15 săli de clasă, laboratoare, o bibliotecă, o sală de lectură, una de studiu și o sală de sport.

”Sectorul 3 va avea o nouă școală gimnazială ultramodernă. Construcția va fi edificată lângă Liceul Teoretic Decebal după un concept de clădire verde.
Va găzdui 15 săli de clasă, laboratoare pentru biologie, chimie și fizică, dar și cabinete pentru limbi străine, istorie și geografie, precum și o bibliotecă și sală de lectură și studiu individual. Va beneficia și de sală de sport, de o sală pentru evenimente și de zone de relaxare la nivelul terasei și în curte”, a scris Robert Negoiță pe pagina sa de Facebook.

O clădire verde este un imobil ecologic cu cheltuieli minime de întreținere. La construcția acesteia, se folosesc materiale sustenabile care nu au un impact negativ asupra mediului înconjurător.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.