Staţii noi pentru autobuzele liniei 203 şi troleibuzele 70 şi 79, începând de vineri

Foto: TPBI/ facebook

Autobuzele liniei 203 vor opri, începând de vineri, pe ambele sensuri de mers, în noua staţie „Drumul Pădurea Pustnicu”, iar troleibuzele liniilor 70 şi 79 vor opri şi în staţia „Baba Novac”, a anunţat joi, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov (TPBI).

„În urma solicitărilor primite din partea călătorilor şi a avizului Comisiei Tehnice de Circulaţie a Municipiului Bucureşti, începând de vineri, 23.02.2024, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov (TPBI) a dispus ca autobuzele liniei 203 să oprească, pe ambele sensuri de mers, în noua staţie ‘Drumul Pădurea Pustnicu’, situată pe Aleea Teişani”, se arată în comunicatul asociaţiei.

Totodată, pentru facilitarea transferului între linii, începând tot de vineri, troleibuzele liniilor 70 şi 79 vor opri şi în staţia „Baba Novac” (comun cu autobuzele liniilor 311, 330 şi N104), amplasată pe Str. Baba Novac (după intersecţia cu Şos. Mihai Bravu), pe sensul de mers către terminalul „Bd.Basarabia”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.