Spectacolul ”Outfitul șearpelui” se joacă la București, la Teatrul Excelsior

Sursa foto: T.N. Craiova

Spectacolul ”Outfitul șearpelui” de Marius Aldea, creat de Andrea Gavriliu (conceptul, regia artistică și coregrafia), producție a Teatrului Național „Marin Sorescu” Craiova, se va juca la București, la Teatrul Excelsior. Reprezentațiile vor avea loc în Sala „Ion Lucian”,  pe 27 și 28 februarie, de la ora 19:00, în cadrul unui proiect de colaborare între cele două instituții.

Outfitul șearpelui este un spectacol „poeticoregrafic” bazat pe versurile lui Marius Aldea, versuri care iau pulsul vremurilor noastre, a felurilor prin care individul își caută utilitatea în lumea constrânsă de presiunile caracteristice fiecărei vârste. Spectacolul prezintă o cronologie a vieții unui bărbat capabil să-și amintească de felul în care gândea în copilărie, o (ne)asumare a condiției sale de adult (i)responsabil, o perpetuă căutare a echilibrului inexistent. Toate aceste frământări sunt expuse privitorului într-o manieră plastică, dinamică, autoironică, în care corpul actorilor redă ceea ce cuvintele pot comunica numai până la un punct.

Spectacolul îi are în distribuție pe actorii: Alex Calangiu, Ştefan Cepoi, George Albert Costea, Cătălin-Mihai Miculeasa, Claudiu Mihail, Vlad Udrescu. Muzică originală este semnată Mihai Dobre, iar scenografia a fost creată de Lia Dogaru.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.