VIDEO: Dinamo luptă, suferă și învinge!

Alb-roșii au continuat parcursul excelent din ultima perioadă (3 victorii în ultimele 4 partide) și au reușit să obțină toate cele trei puncte din întâlnirea de pe teren propriu cu Hermannstadt!

Înfruntând o echipă angrenată în lupta pentru playoff, bucureștenii pregătiți de croatul Kopic au interpretat o partitură axată pe contre, fiind de așteptat ca oaspeții să țină mai mult mingea și să dicteze ritmul partidei.

Această strategie a dat dealtfel roade, singurul gol al partidei fiind marcat în minutul 25 de portughezul Gregorio, care a punctat la capătul unei faze-școală reușită de dinamoviști.

În rest, trebuie subliniate paradele portarului gazdelor, probabil cel mai bun jucător de pe teren, și faza discutabilă din minutul 41, când dinamovistul Patriche a respins balonul trimis de Ianis Stoica fie de pe linia porții fie din interior, reluările TV nefiind edificatoare pentru a stabili dacă și oaspeții au înscris un gol valabil la rândul lor sau nu.
Problema în această situație este, pe lângă semnalizarea absolut eronată a unui offside inexistent, lipsa de reacție a arbitrilor VAR, care nici măcar nu l-au chemat pe central să revadă faza.

Dincolo de discuțiile despre arbitraj, Dinamo reușește (încă) o victorie muncită, se îndepărtează la nu mai puțin de 5 puncte de „lanterna roșie” FC Botoșani și, cel mai important, se apropie la doar două lungimi de locurile de baraj!

Și astfel se aprinde speranța alb-roșie…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.