VIDEO: Lino Golden despre colaborarea cu JO pentru piesa „Ultimul Dans” – „Ne-am văzut și am făcut o piesă, așa ne pierdem noi timpul când stăm degeaba.”

Lino Golden și JO și-au unit pentru prima dată vocile! Așa a luat naștere o super colaborare, piesa „Ultimul Dans”. Versurile îți promit emoții resimțite în tot corpul încă de la prima ascultare a acestei melodii. Astăzi, în „Bună dimineața, București” a venit Lino Golden pentru a ne spune mai multe despre cea mai recentă lansare.

Sursa foto: Cornel Munteanu

Lino Golden ne povestește cum s-a născut piesa: „E baladă, ideea piesei a pornit de la Mario Fresh, la studio. Mi-a plăcut și după aia am făcut un twist, am dus-o în zona mea. E prima noastră colaborare, deși ne știm de 100 de ani. Ne-am văzut și am făcut o piesă, așa ne pierdem noi timpul când stăm degeaba.”

Jo nu a putut veni astăzi în matinal fiind prinsă cu filmările show-ului „Te cunosc de undeva”. Lino ne spune mai multe despre ce se mai întâmplă și în viața lui în ultima perioadă: „Eu momentan sunt prins cu un album, am făcut o nouă echipă, am schimbat management-ul, am schimbat label-ul și începe o nouă eră pentru mine.”

„Trecutul l-am lăsat tot frumos, este un refresh total pentru mine din punct de vedere al stilului, se vede chiar din piesa asta schimbarea.”

Artistul este fericit pentru că simte că are mai mult control asupra creațiilor muzicale: „Partea mea din piesă este fix cum sunt eu. În partea creativă am făcut ce am vrut eu. Am mai mult control acum decât înainte la tot ce ține de creativitate și tot ce iese de la mine. Într-adevăr, mereu am fost în control, dar acum e diferit.”

Sursa foto: Cornel Munteanu

„Totuși, 98% din piesele mele sunt făcute toate de mine. Înainte, când făceam parte din echipă, stăteam la o sesiune, mai zicea X un cuvânt, altcineva mai schimba o notă și altul se gândea să mai pun o tobă.”

„Nu sunt ipocrit să zic că nu m-a ajutat nimeni la părți creative, dar în mare parte nu-mi place să mi se facă muzică decât foarte, foarte rar.”

Lino a vrut să fie autentic încă din copilărie: „Mereu mi-a plăcut să mă îmbrac într-un anumit fel, adică puneam preț pe cum arăt, dar nu neapărat în sensul că îmi doream haine scumpe. Când eram copil și n-aveam bani luam o bandană, puneam lângă un tricou, și le potriveam cum îmi doream eu.”

„Făceam toate lucrurile astea chiar dacă nu mă gândeam că o să ajung vreodată persoană publică.”

Invitatul din matinal ne povestește experiența din cadrul reality show-ului „Power Couple”: „Eu am vrut în primă fază să mergem, dar acolo ea s-a entuziasmat, iar eu m-am dezumflat. Ea a fost bine, mai tânără un pic decât mine și prima oară într-o experiență de genul acesta. Nu mai era doar un show TV, era o experiență pe care o trăia și se bucura de ea. Eu deja eram obosit psihic.”

Sursa foto: Cornel Munteanu

„Da, din păcate, aseară parcursul nostru s-a încheiat pe niște scuze. Din cauza asta, am avut o reacție mai acidă sau mai frustrantă. Am ieșit pe motiv că nu suntem sociabili. Eu sunt un om sincer și real și nu am vrut să stau să mă întind la vorbă din cauza gândului că altfel pot ieși din competiție.”

„Nu erau toți genul meu de oameni, erau mult mai în vârstă decât mine și nu prea aveam subiecte comune. Mă puneam și în locul lor, ce ar fi putut să ne spună. Am fi putut avea doar niște discuții superficiale.”

Hai cu un play atât la videoclip, cât și la colaborarea celor doi artiști! Piesa va intra cu siguranță în playlistul tău.

Autor: Cornel Munteanu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.