Alerg pentru mama, cros caritabil!

Foto: amicus.ro

Asociaţia studenţească AMiCUS România organizează singura cursă naţională de alergare din România dedicată mamei, în data de 10 martie 2024, la ora 11:00. Startul se va da simultan în 11 oraşe universitare din ţară şi din Republica Moldova: Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Piteşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Timişoara, Chişinău.

Evenimentul este destinat promovării mişcării pentru o viaţă sănătoasă, dar şi susţinerii mamelor şi copiilor găzduiţi la ADRA România, în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Victimelor Violenţei în familie – Casa ADRA.

La cursă pot participa atât copii, cât şi adulţi, amatori sau profesionişti, organizatorul pregătind 4 trasee: 500 m (pentru copii), 2,5 km, 5 km şi 10 km.

În București, cursa de alergare va avea loc în Parcul IOR: https://maps.app.goo.gl/9DGHsUuWH6D54sw48.

Toate informaţiile despre eveniment pot fi găsite pe site-ul: www.amicus.ro.

Casa ADRA, cauza socială căreia îi este dedicat crosul, a susţinut, în 15 ani de existență, peste 3700 mame şi copii. Serviciile care sunt oferite la centru sunt gratuite, iar printre ele se numără: consiliere psihologică, consiliere socială, adăpost, hrană, asistenţă medicală de urgenţă şi îndrumare către jurist.

Cei care trec prin de situaţii de abuz pot contacta ADRA România la telefonul 021.25.25.117 sau la adresa de e-mail: ajutor@adra.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.