Lucrările la Podul Grant, pe ultima sută de metri!

Foto: Facebook/Nicorel Nicorescu

Lucrările la Podul Grant sunt gata în proporție de 85-95%. Anunțul a fost făcut consilierul general al Primăriei Capitalei, Nicorel Nicorescu, pe pagina sa de Facebook.

În prezent, se fac ultimele lucrări la șina de tramvai. Consilierul general a confirmat că se va putea circula din nou pe pod de la finalul acestei luni.

”Vești bune pentru traficul din zona de vest a Capitalei!
Șoferii vor putea circula pe Podul Grant, sensul de mers spre Str. Turda, de la sfârșitul lunii. Lucrările sunt gata în proporție de 85-90%.
În prezent, la Podul Grant, sensul spre Turda, se fac ultimele lucrări la șina de tramvai. Începând de sâmbătă, 9 martie, va fi turnat ultimul strat de asfalt. Când acesta va fi complet uscat, în 14 zile, vor fi trasate și marcajele rutiere, iar șoferii vor putea circula pe aici”, a anunțat Nicorel Nicorescu.

Lucrările la Podul Grant, pe sensul spre Strada Turda, au început pe 15 octombrie 2023. De atunci, circulația rutieră este permisă doar pe sensul Turda-Crângași, care a fost reparat anterior. Tot de atunci, tramvaiul 41 a circulă pe porțiunea Crângași– Turda pe o singură linie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.