Doi bărbaţi, prinși în flagrant în timp ce furau şină de tramvai

Foto: Poliția Capitalei/ facebook

Poliția Capitalei informează că au fost prinși în flagrant și reținuți, iar ulterior și arestați preventiv, doi bărbați, în vârstă de 34, respectiv 35 de ani, față de care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 10.000 de lei.

Sursa citată menționată că sâmbătă, în jurul orei 16.30, polițiștii Secției 6 Poliție, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în Sectorul 2, au prins în flagrant doi bărbați, în timp ce sustrăgeau mai multe bucăți de șină de tramvai și obiecte din fier, de pe linia unui tramvai.

Astfel, s-a procedat la interceptarea și legitimarea persoanelor în cauză, fiind conduse, ulterior, la sediul subunității pentru audieri.

În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că cei doi bărbați ar mai fi săvârșit alte două infracțiuni, în sarcina acestora fiind stabilită următoarea activitate infracțională:

– la data de 5 martie, în jurul orei 13.30, prin forțarea sistemului de asigurare al ușii de acces, ar fi sustras dintr-o anexă situată în spatele unui bloc, din Sectorul 2, un căruț ce conținea mai multe materiale din fier, bunuri pe care le-ar fi valorificat la un centru de colectare.

– în aceeași zi, în jurul orei 20.30, bănuiții ar fi pătruns în curtea unei instituții, din același sector, după care, prin demontarea gardului, ar fi pătruns în organizarea de șantier, purtând mască la nivelul feței, și ar fi sustras un pichamăr, cauzând un prejudiciu în valoare de 9.000 de lei.

– În cursul zilei de 9 martie, în jurul orei 16.30, cei doi bărbați au sustras 7 bucăți de șină de tramvai și mai multe obiecte din fier, de pe linia unui tramvai, moment în care au fost depistați de către polițiști. Bunurile au fost recuperate și predate societății de transport în comun.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.