Concert caritabil „Gala Bunei Vestiri” pe 25 martie la Opera Națională București

Voci mari ale României au ales să susțină construirea Centrului Maternal Life Call, pentru femei însărcinate aflate în nevoie, implicându-se în a treia ediție a Concertului Caritabil „Gala Bunei Vestiri”.

În zi de sărbătoare, pe cea mai mare scenă lirică din București se va auzi muzica prin care celebrăm femeia — mama, darul vieții — pentru ca mamele însărcinate din România care sunt respinse de cei apropiați, să poată primi înțelegere și acceptare, cu sprijinul specialiștilor Asociației Life Call, în cadrul unui modern Centru Maternal.

În seara zilei de 25 Martie, începând cu ora 19:00, sub bagheta maestrului Daniel Jinga și regia artistică a lui Antoniu ZamfirOrchestra Operei Naționale București va susține un concert emoționant pentru celebrarea femeii și a darului vieții, alături de invitați speciali precum: soprana Ozana Barabancea, tenorul Vlad Miriță, pianista Gloria Barabancea, artista lirică Maria Coman, soprana Rodica Anghelescu, artista Crina Matei, baritonii Alexandru Constantin și Lucian Petrean, Corul Bărbătesc Cantus Domini, dirijat de Răzvan Ștefan, Corul Maestra, artista Charlize.

Despre semnificația sărbătorii Bunei Vestiri și despre nevoia de susținere a mamelor, va vorbi la eveniment invitatul special, părintele Vasile Ioana.

Din dorința de a sprijini demersul de construire a Centrului Maternal Life Call vor cânta pe scenă și cei doi binecunoscuți artiști, soprana Stephanie Radu și tenorul Alin Stoica, care se completează și în viața de familie, ca părinți, la fel de frumos ca și în muzică.

Una dintre surprizele serii va fi și prezența pe scena Operei a unei alte voci iubite si apreciate de publicul larg, compozitoarea și artista Feli, care este și o mamă dedicată, implicată și în susținerea proiectelor sociale pentru copii și femei. Ea a creat melodia „Două inimi” când era însărcinată și alege să împărtășească mesajul acestui cântec la Gala Bunei Vestiri.

De asemenea, pe scena Operei Naționale București vor mai urca și alți invitați surpriză pe care îi veți descoperi venind la Gala Bunei Vestiri.

Gala Bunei Vestiri va fi prezentată de îndrăgitul tenor, Vlad Miriță.

Locurile la Gală sunt distribuite pe următoarele platforme de vânzare Bilete: bilet.ro, iabilet.ro, more.com.

Începând cu ora 21:15, în Foaierul Galben va avea loc o recepție tip cocktail la care sunt învitați să participe și artiștii care au urcat pe scenă. Accesul la cocktail se va face pe baza unui bilet achiziționat separat (150 lei), pe lângă biletul de concert.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.