„O SOLE MIO“, canzonete cu tenorul Ștefan von Korch, baritonul Adrian Mărcan şi pianistul Alexandru Burcă, la Sala Dalles

Vibranta canzonetă “O Sole Mio,” sentimentala “Mamma,” sau fermecătoarea “Santa Lucia” sunt doar câteva dintre titlurile de referinţă cu care tenorul Ştefan von Korch şi baritonul Adrian Mărcan vor aprecia onora şi celebra femeia în concertul “O SOLE MIO” programat pe 29 martie la Sala Dalles, de la ora 19.00.

Spectacolul, ce face parte din seria de evenimente MUSICAL EXTRAVAGANZA îşi propune o călătorie sonoră printre arii, canzonette şi zarzuele îndrăgite, cu un accent deosebit pe interpretare pasională și plină de intensitate.

Tenorul Ştefan von Korch spune: “Acest concert este pentru noi o ocazie unică de a sărbători feminitatea și frumusețea prin intermediul artei lirice. Publicul va avea șansa să experimenteze emoții puternice și să se lase purtat de farmecul unei serate dedicate eternei graţii şi inspiraţii – femeia”.

Aşadar, pe 29 martie, sunteţi invitaţi să vă bucuraţi de un spectacol remarcabil și să celebrați femeia şi feminitatea în cadrul unui eveniment select, în care Ştefan von Korch, recunoscut pentru acutele inconfundabile şi prezenţa scenică încântătore, va captiva audiența cu interpretări ale unor arii celebre, iar Adrian Mărcan, cu timbrul său distinct de bariton, va oferi o prestație de o eleganţă subtilă, în ton cu atmosfera nobilă şi aniversară a serii.

La pian se va afla Alexandru Burcă – un nume de referinţă pe scena de profil.

Bucuresti FM este partener media al evenimentului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.