Autobuzele de pe şase linii vor circula, de sâmbătă, pe calea de rulare a tramvaielor de pe Bd. Aerogării

TPBI/ facebook

Autobuzele liniilor 112, 205, 301, 330 şi 605, precum şi cele ale liniei de noapte N119 vor circula, de sâmbătă, 16 martie, pe calea de rulare a tramvaielor de pe Bulevardul Aerogării, până la Str. Neagoe Vodă, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI).

Măsura are în vedere fluidizarea traficului şi creşterea atractivităţii transportului public, precizează TPBI.

Autobuzele liniilor 112, 301, 330 şi N119 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor de pe Bd. Aerogării, numai pe sensul spre Şos. Bucureşti-Ploieşti, de la intersecţia cu Str. Nicolae Caranfil până la Str. Neagoe Vodă, iar autobuzele liniei navetă 605 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor pe ambele sensuri, pe aceeaşi porţiune. Linia 205 va funcţiona pe calea de rulare a tramvaielor, pe sensul spre Şos. Bucureşti-Ploieşti, doar de la intersecţia cu Bd. Ficusului până la Str. Neagoe Vodă.

Pe traseul modificat, autobuzele liniilor 112, 301, 330 şi N119 (pe sensul spre Şos. Bucureşti – Ploieşti) şi 605 (pe ambele sensuri) vor opri în staţiile de la peronul liniei de tramvai „Apicola” şi „Piaţa Băneasa”, iar vehiculele liniei 205 vor efectua (pe sensul spre Şos. Bucureşti – Ploieşti) staţia de la peron „Piaţa Băneasa”, precizează TPBI.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.