PetExpo, târgul dedicat animalelor, la Romexpo!

Cel mai important târg dedicat animalelor de companie din România, PetExpo, va avea loc pe 16-17 martie 2024, la ROMEXPO, Pavilionul Central.

Ediția cu numărul 13, cea mai mare de până acum, desfășurată pe o suprafață de peste 7000 m², aduce un mix de experiențe și activități, atât pentru proprietarii de câini, pisici (și nu numai) cât și pentru profesioniștii din domeniu.

Ediția din acest an se va axa pe șase domenii de interes pentru participanți:

• Nutriție – Expozanții vor fi prezenți cu produse de nutriție pentru câini, pisici, pești și alte animale mici la prețuri cu discount.
• Frumusețe – Cei mai importanți reprezentanți din domeniul cosmeticii pentru animale vor veni cu cele mai bune oferte atât pentru public cât și pentru cabinetele veterinare. Mai mult, la Beauty Salon, animaluțele vor beneficia, gratuit, de servicii de toaletare. Și apoi sunt așteptați la Photo Studio pentru o ședință foto gratuită!
• Sănătate – Produsele veterinare și suplimentele esențiale pentru animaluțe sănătoase vor avea prețuri speciale pe perioada expoziției.
• Entertainment – În premieră la PetExpo 2024 va avea loc Dog Fashion Show, unde stilul și topmodelele patrupede fac din Arena PetExpo un podium râvnit și de cele mai faimoase manechine. Bineînțeles, nu vor lipsi și celelalte evenimente dedicate iubitorilor de animale: concursuri cu premii, demonstrații de dresaj, seminarii și o prezentare de rase românești și internaționale. În plus, sâmbăta, vizitatorii îi vor putea urmări pe cei mai talentați groomeri începători în cadrul primei competiții dedicate lor, Fresh Talents & Styles – Beginners Grooming Show.

Pe parcursul celor 2 zile de eveniment, va avea loc și Bucharest International Betta Show 2nd Edition – cei mai impresionanți 300 de pești exotici Betta, veniți din toate colțurile lumii, se vor întrece în fața unui juriu internațional.

De asemenea, în ambele zile vor fi sesiuni de adopții de pisici și căței.

Prețul biletului pentru târg este de 15 lei. Abonamentul Full Pass pentru ambele zile de expoziție costă 25 de lei și este disponibil doar online.

Elevii, pensionarii și studenții beneficiază de un cost redus al biletului, de 10 lei, iar abonamentul Full Pass pentru ambele zile de expoziție este 15 lei (disponibil doar online).

Medicii veterinari, studenții la Facultatea de Medicină veterinară și bineînteles copiii până în 6 ani au accesul GRATUIT.

Programul expoziției este:

– Sâmbătă: 10:00 – 19:00

– Duminică: 10:00 – 18:00.

Ultimul acces în expoziție se face cu minim o ora înainte de închiderea programului.

Biletul include :

– Acces la produse și servicii pentu animalele de companie cu REDUCERI SPECIALE și MOSTRE GRATUITE doar pe perioada evenimentului;

– Acces la SERVICII de TOALETARE GRATUITE în cadrul Beauty Salon;

– Acces la SEDINTE FOTO PROFESIONISTE GRATUITE în cadrul Photo Studio;

– Acces la zonele de joacă dedicate animalelor de companie;

– Posibilitatea de a participa la CONCURSURI CU PREMII în Arena PetExpo;

– Acces la demonstrații profesioniste de dresaj, show de modă canină și prezentări de rase;

– Discuții și sfaturi de la profesioniști în domeniul veterinar;

– Acces la Concursul Internațional de Pești Betta, ediția a II-a;

– Posibilitatea de a-și întâlni cel mai bun prieten în cadrul campaniilor de adopție de pisicuțe și cățeluși.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.