Aproximativ 13 kilometri din Autostrada Bucureştiului vor fi daţi în circulaţie

Până la jumătatea lunii aprilie vor fi daţi în circulaţie aproximativ 13 kilometri din Autostrada Bucureştiului, cu o întârziere de aproximativ o jumătate de an faţă de primul termen.

Aflat astăzi pe şantierul acestei autostrăzi, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a mai spus că diferenţa de 10 kilometri, până la A2, urmează să fie finalizată la începutul acestei veri.

Sorin Grindeanu: ”Diferenţa de aproape 10 km până în A2 să fie finalizată la începutul acestei veri, tocmai ca să poată fi folosită această autostradă, iar Lotul 3, care e în acest moment într-o situaţie de tipul următor: există o mobilizare mai bună, se văd progrese. Eu sper ca termenele pe care şi le-au asumat, acelea de sfârşit de vară, început de toamnă să poată fi respectate. Cert este că îmi doresc ca anul acesta, când tragem linie, să poată fi folosit înainte de sfârşitul anului, cu ceva luni bune, tot acest A0, varianta sudică”.

Autostrada A0 sau Centura Bucureştiului va avea o lungime totală de 101 kilometri şi se va conecta cu autostrăzile A1, A2 şi A3.

Sursa: Radio România Actualități

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.