Accesul pacientilor intr-unul dintre spatiile din Unitatea de Primiri-Urgente a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti a fost restrictionat

foto: Adriana Baciu

Accesul pacientilor intr-unul dintre spatiile din Unitatea de Primiri-Urgente a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti a fost restrictionat dupa ce un pacient care s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgente a SUUB a afirmat ca are plosnite acasa.

Acesta s-a prezentat la UPU cu o insuficienta respiratorie determinata de inhalarea solutiilor de dezinsectie pe care le folosise.

Ca masura de preventie , accesul pacientilor intr-unul dintre spatiile din Unitatea de Primiri-Urgente a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti a fost restrictionat.

S-a realizat dezinsectia, dar procesul va continua, ca atare, in prezent spatiul este inchis, astfel ca activitatea din acea zona se realizeaza in celelalte cabinete din UPU.

Pacientul a fost izolat si i se acorda tratament pentru afectiunile de care sufera intr-un spatiu izolat din cadrul UPU, fara a afecta activitatea de preluare si ingrijire de urgenta a celorlalti pacienti.

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.