Târg de produse agroalimentare româneşti în parcul IOR

Foto: Facebook/ Daniel Băluță

Bucureștenii sunt așteptați, în perioada 5-7 aprilie 2024, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) la un nou târg de promovare a produselor agroalimentare româneşti ”Poftim din România! Şezătoare cu bun gust în sectorul 3”.

În cadrul târgului vor fi expuse produse atestate tradiţional din categoria lactate, carne, băuturi spirtoase, dar şi produse care au dobândit menţiunea ‘produs montan’, în special miere şi produse ale stupului. De asemenea, se vor regăsi produse care au obţinut protecţia la nivel european, precum: brânză ‘Telemea de Sibiu’ – IGP, magiun de prune Topoloveni – IGP, vinuri – DOC, precum şi produse apicole ecologice.

Iubitorii de preparate din carne la grătar vor avea ocazia de a încerca micii şi frigăruile de pui calde. Bucuria copilăriei, vata de zahăr pe băţ, adusă de Zahărul Luduş, precum şi ateliere de pictură pe lemn cu tematică agricolă pentru copii, cele de panificaţie, dar şi cel de ţesut la război îi vor încânta şi captiva pe micii vizitatori care se vor afla în acest sfârşit de săptămână în parcul IOR.

Cei care ţin postul Paştelui vor putea alege dintr-un sortiment vast de mâncare gătită la faţa locului şi preparate specifice acestei perioade.

Târgul din parcul Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR – intrarea de la Glob, la intersecţia străzilor Liviu Rebreanu cu Câmpia Libertăţii) va fi deschis în zilele de 5 şi 6 aprilie 2024, între orele 9:00-19:00, iar în ultima zi, 7 aprilie 2024, programul va fi de la ora 9:00 până la ora 16:00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.