Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru tâlhărie calificată

Foto: Poliția Capitalei/ facebook

Doi bărbați au fost prinși în flagrant de poliţiștii Capitalei și sunt efectuate cercetări într-un dosar de tâlhărie calificată.

„În fapt, la data de mai sus, în jurul orei 05:30, polițiștii Secției 1, au fost sesizați, de către un agent de pază, prin apel 112, cu privire la faptul că doi bărbați ar fi intrat în casa unei femei, în vârstă de 77 de ani, de unde ar fi sustras 25.000 de euro, iar pentru a-și asigura scăparea, ar fi exercitat acte de violență asupra acesteia.

Având în vedere cele sesizate, polițiștii din cadrul Secției 1 s-au deplasat de urgență la adresa femeii, unde au contactat-o pe aceasta, stabilind că cele sesizate se confirmă.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, au fost depistați, în flagrant, doi bărbați cu vârsta de 20 și respectiv 31 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii, iar în urma controlului corporal, asupra acestora, a fost găsită întreaga sumă de bani.

Cei doi bărbați au fost conduși la sediul secției în vederea luării măsurilor legale.”, potrivit Poliției Capitalei.

Autor: Bogdan Verman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.