Spitalul de Urgenţă: Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor, o apreciere a muncii personalului medical

Decretul prezidenţial prin care s-a conferit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti reprezintă o confirmare a rolului fundamental pe care îl joacă unitatea medicală în asigurarea sănătăţii publice şi îngrijirii medicale de calitate, susţin reprezentanţii instituţiei medicale.

„Conform deciziilor luate de către Preşedintele României, Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti îşi exprimă profundul său sentiment de onoare şi recunoştinţă. Decretul prezidenţial conferind Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti reprezintă o confirmare a rolului fundamental pe care îl joacă instituţia noastră în asigurarea sănătăţii publice şi îngrijirii medicale de calitate pentru comunitatea noastră. Generaţiile de medici, asistenţi şi specialişti care au dedicat timp şi efort în serviciul pacienţilor au fost recunoscute astăzi pentru profesionalismul şi dăruirea lor exemplară. Acest ordin este o apreciere a muncii lor de-o viaţă şi a contribuţiei lor semnificative la promovarea sănătăţii şi a bunăstării societăţii”, afirmă sursa citată.

Potrivit aceleiaşi surse, Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti rămâne angajat în misiunea sa de a oferi îngrijire medicală de cea mai înaltă calitate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.