ANA: „CONSUMUL DE DROGURI NE PRIVEŞTE PE TOŢI”!

Sursa foto: https://www.diicot.ro/

Specialiştii antidrog au desfăşurat, în perioada 1 – 5 aprilie  peste 800 de activităţi preventive, la nivel naţional, de care au beneficiat peste 20.000 de elevi şi 1300 de profesori.

Astfel, specialiştii ANA au desfăşurat activităţi de prevenire a consumului de droguri, atât în cadrul unităţilor de învăţământ gimnaziale, cât şi în licee, separat, pe categorii de vârstă, temele abordate vizând conştientizarea riscurilor asociate consumului de droguri şi dezvoltarea abilităţilor de a face faţă presiunii grupului.

De asemenea, specialiştii antidrog au răspuns întrebărilor şi curiozităţilor elevilor legate de consumul şi dependenţa de droguri, oferindu-le acestora informaţii validate ştiinţific şi adaptate nivelului lor de înţelegere.

Peste 1.300 de profesori, consilieri şcolari şi directori de şcoli au beneficiat de sesiuni de pregătire în domeniul antidrog.

Reamintim că prevenirea consumului de droguri reprezintă o prioritate a Agenţiei Naţionale Antidrog, iar campaniile, proiectele şi intervenţiile de prevenire au ca obiectiv principal informarea, educarea şi conştientizarea populaţiei şcolare, generale şi a grupurilor vulnerabile, cu privire la efectele consumului de droguri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.