VIDEO: „Era puțin riscant ca după două piese în română să mai vin cu ceva în spaniolă. M-am implicat mai mult decât aș fi făcut-o pentru alte clipuri”.– Misha Miller despre „Rakata”, colaborarea cu SICKOTOY

Iubești să simți cu tot corpul muzica? Atunci pregătește-te să te miști pe ritmurile molipsitoare ale piesei „Rakata”! Colaborarea dinamică dintre SICKOTOY și Misha Miller este plină de energie și destinată să aprindă ringurile de dans din întreaga lume. Misha Miller este astăzi cu noi în studioul BucureștiFM, dornică să ne spună mai multe despre „Rakata”, piesă pe care trebuie să o asculți și tu.

Misha Miller este unul dintre artiștii care încearcă mereu ceva nou în piesele ei. „Înainte de a cânta în română, am făcut vreo 6 ani doar muzică dance și house în engleză. „Un minut” a fost prima mea piesă în română și „Brațele tale” următoarea.”

„Mi se pare curajos faptul că încerc să experimentez. Era puțin riscant ca după două piese în română să mai vin cu ceva în spaniolă.”

Artista ne-a povestit în matinal cum a luat naștere colaborarea cu SICKOTOY. „Cred că fix cu un an în urmă, Alex m-a contactat. Noi avem deja o piesă și m-a contactat pentru o altă melodie. Am venit la el să înregistrez o altă piesă, dar am o tactică cu Alex: de fiecare dată când vin la el, după ce îmi fac treaba, îl întreb ce a mai făcut în ultima vreme.”

„Când am auzit piesa asta și i-am zis că îmi place mai mult, mi-a spus că am eu talentul asta, de fiecare dată il fac sa îmi arată tot ce are și apoi aleg ceea ce vreau eu.”

Ideile care stau în spatele videoclipului melodiei „Rakata” sunt ale invitatei din matinal. „M-am implicat mai mult decât aș fi făcut-o pentru alte clipuri. Am lucrat cu o echipă extraordinară și mi se pare extraordinar ca imaginea pe care o ai în cap, să o vezi în realitate pentru că 30 de oameni muncesc să-ți îndeplinească-ți visul.”

„Este și o responsabilitate și o plăcere mare pentru mine că m-am implicat, asta înseamnă că Alex are încredere în mine și știe că o să o să scot ceva bun în final.”

Misha Miller are multe planuri pentru 2024: „Urmează MAMA MIA, o piesă pe care am postat-o for fun și a făcut 3 milioane de vizualizări pe Instagramul meu. Am primit atât de multe mesaje cu această piesă încât am decis să o și lansăm.”

„Avem în plan și foarte multe colaborări. În toamna asta este pregătit un fit cu un artist pe care îl respect foarte mult din România. Mai avem niște fit-uri cu artiști underground. Încerc să fac anul acesta foarte multe lucruri diferite ca să-mi dau seama unde mi-e sound-ul.”

Pentru artistă capitala este un oraș de suflet. „Eu ador Bucureștiul, când veneam spre voi simțeam că natura renaște, că este soare afară, copaci sunt verzi, toată lumea este fericită. A fost primul weekend în care s-a deschis Calea Victoriei și mi se pare că încet, încet revine atmosfera de vară. E aprilie, dar lumea pare că e deja în vacanță.”

„Trebuie să încerc să văd parcurile frumoase pe care le avem, apusurile, răsăriturile, oamenii frumoși. Eu stau aici cam de 8 ani, la început îl simțeam foarte aglomerat și foarte agitat, acum parcă este mult mai așezat.”

Bucureștiul este un oraș prietenos pentru personale publice din România. „Aici avem destul de multe vedete, nu sare nimeni peste tine și nu-ți violează intimitatea. Mă simt foarte bine pe străzi și nu am niciun moment în care să mă gândesc că nu vreau să ies la magazin pentru că sunt nemachiată și poate mă vede cineva.”

Hai cu un play și pregătește-te să te lași purtat de ritmul dinamic și de impulsul irezistibil al acestui posibil nou hit!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.