Un bărbat condamnat pentru omor a evadat, în Sectorul 2

Sursa foto: Poliția Română/facebook

Un deținut condamnat pentru omor a evadat în sectorul 2 și este căutat prin Capitală. Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru omor.

Poliția Capitalei informează că a fost dat în urmărire națională un bărbat, în vârstă de 34 de ani, deținut în cadrul unui penitenciar, care a evadat în timp ce aștepta într-o ambulanță pentru a fi supus unui control medical.

De asemenea, se desfășoară activitățile specifice în vederea depistării și încarcerării bărbatului.

Sursa foto: https://www.politiaromana.ro/ro/

„La data de 9 aprilie 2024, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, deținut în cadrul unui penitenciar, în timp ce aștepta într-o ambulanță pentru a fi supus unui control medical, a deschis ușa autovehiculului și a părăsit locul.

Bărbatul se afla în executarea unei pedepse de 18 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de omor. În cauză, s-a dispus darea în urmărire la nivel național și în consemn la punctele de trecere a frontierei”, precizează sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare. De asemenea, semnalmentele evadatului au fost comunicate structurilor operative din cadrul DGPMB.

Autor: Bogdan Verman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.