Constanţa: Incendiu la hotelul Parc din staţiunea Mamaia

Sursa foto: Alina Decu

Un incendiu a izbucnit  la hotelul Parc din staţiunea Mamaia, oamenii autoevacuându-se din clădire, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea..

Conform sursei menţionate, la faţa locului au fost trimise cinci autospeciale de stingere incendii, două autoscări, o autospecială pentru transport persoane şi victime multiple, trei echipaje SMURD şi alte două de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica, a anunţat că focul s-a extins şi la faţada hotelului, însă incendiul a fost stins cu rapiditate de pompieri.

„În urma incendiului au ars 400 de kilograme de materiale combustibile, iar focul s-a extins şi la faţada hotelului, la nivelul demisolului şi la parter, pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi. S-au autoevacuat 15 persoane, până la ajungerea echipajelor la faţa locului, dintre care doi bărbaţi au fost asistaţi de echipajele medicale, ambii refuzând ulterior transportul la spital”, a declarat Stoica.

Cauza izbucnirii focului este în curs de stabilire.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.