VIDEO: Bianca Tilici despre colaborarea cu Fly Project – „Piesa asta m-a învățat să mă bucur de moment, să mă bucur de faptul că soarele chiar este pe strada mea.”

S-a lansat vitamina care te scoate din depresie pentru că Fly Project și Bianca Tilici vin în difuzoarele tale cu „Soarele pe strada mea”. Fly Project, care ne-a obișnuit cu hiturile pe care dansezi până la răsărit, colaborează de data asta cu Bianca Tilici. Rezultatul: un feat super fresh! Despre acesta ne-au povestit chiar ei, în matinalul București FM.

Sursa foto: Cornel Munteanu

Bianca Tilici a visat la o colaborare cu Fly Project: „Am fost la un interviu acum șase luni și am fost întrebată cu cine aș vrea să colaborez din România, am răspuns imediat: Fly Project. Și universul a lucrat pentru mine. Șase luni mai târziu suntem aici cu soarele pe stradă tuturor.”

Pe artistă, această piesă a ancorat-o mai mult în prezent: „Eu încă nu procesez tot ce se întâmplă. Piesa asta m-a învățat o chestie: să mă bucur de moment, să mă bucur de faptul că soarele chiar este pe strada mea. În general, eu mă gândesc înainte, am făcut piesa asta, acum ce mai fac?”

Sursa foto: Cornel Munteanu

Vremea din ziua filmărilor nu a fost conform așteptărilor: „Clipul este absolut superb, pentru cine nu l-a văzut îl găsiți pe Youtube. Un fun fact de la filmări ar fi faptul că nu a fost soare pe strada noastră, a fost și frig, și vânt. Am venit cu soarele în buzunar, l-am pus acolo și am filmat. Am fost mințiți, ni s-a zis că o să fie soare.”

„Am zis să-l facem din timp să fim pregătiți, problema este că vremea nu a ținut cu noi.”

Fly Project are succes în continuare cu piesele lansate chiar și cu zece ani în urmă: „Cifra de anul trecut pentru Toca-Toca ne-a uimit și pe noi. Am lansat piesa aceea acum zece ani, cum te-ai fi așteptat după atâta timp să aibă încă succes.”

Bianca are o surpriză pentru public: „Eu pregătesc acum primul meu EP. Ne-am gândit la tot, concept, nume și am ajuns la Sincer. Pentru că este un EP sincer, e o parte din mine, mă regăsesc în muzica de acolo și vreau să le arăt oamenilor exact cum sunt eu. Nu vreau să fie ceva foarte fancy, ceva ce nu sunt. Acum lucrăm, înregistrăm, să fie totul pus la punct.”

Sursa foto: Cornel Munteanu

Artistul vine în studioul BucureștiFM după participarea într-un show televizat despre care ne spune mai multe: „Înainte de a participa la Power Couple a trebuit să mă autoconving. Soția mea a încercat câteva luni și până la urmă mi-am dat seama că experiența asta poate să fie chiar foarte mișto.”

„Este un moment bun în viața mea în care pot să mă distrez, să iau puțin pauză, pentru că oricum muzica nu se oprește, piesele continuă.”

Hai cu un play la videoclipul de mai sus pentru a afla chiar de la Fly Project și Bianca Tilici de ce trebuie să asculți colaborarea lor!

Autor: Cornel Munteanu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.