Zilele Porților Deschise la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine

Sursa foto: comunicat de presa

Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București organizează în acest an mult așteptatul eveniment „Zilele Porților Deschise”, în perioada 15-26 aprilie pentru cei care vor vrea să aplice la un Master, respectiv 13-24 mai pentru Licență.

Sursa foto: comunicat de presa

Facultatea își va deschide porțile în format online prin intermediul unor webinare informative și interactive, iar persoanele interesate vor putea să descopere secretele fiecărei specializări.

Întâlnirile online vor fi ținute de profesori entuziasmați să răspundă la orice întrebare și care vor introduce participanții în tainele limbii străine pe care o predau. De asemenea, elevii vor primi o serie de informații administrative care vor contura imaginea viitorului lor academic.

ZPD își propune să îi ajute pe cei care doresc să urmeze un program de Licență sau de Master în cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine. Astfel, fiecare persoană ce alege să se alăture webinarelor primește toate informațiile necesare despre multitudinea de limbi pusă la dispoziție de către facultate.

Mai jos aveți link-urile grupurilor în care participanții se pot înscrie, pentru mai multe informații:

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.