120 de tone de deșeuri, strânse din Giulești!

Foto: Primăria Sectorului 6

Un teren de 5 hectare din Giulești, plin de gunoaie, a fost curățat azi de aproximativ 300 de voluntari și de lucrători ai Primăriei Sectorului 6, în cadrul unei acțiuni de ecologizare care are loc an de an, primăvara, se arată într-un comunicat de presă.

Oamenii din sectorul 6 s-au întâlnit de dimineață pe Calea Giulești nr. 556, au primit saci, mănuși, și s-au apucat de treabă. În câteva ore au umplut 8 camioane a câte minimum 15 tone de deșeuri fiecare. În total, s-au adunat, astfel, 120 de tone de gunoaie.

Voluntarii au fost sprijiniți de echipe ADPDU Sector 6 și de lucrători de la Urban, veniți cu utilaje în care au fost încărcate deșeurile. Molozul a fost adunat cu echipamente speciale. În doar câteva ore, terenul de 5 hectare a fost curățat! S-au adunat 120 de tone de deșeuri, în opt camioane.

În această perioadă, se desfășoară și campania de curățenie generală, în care se spală toate străzile, trotuarele, mobilierul urban, semnele de circulație, se igienizează copaci și se amenajează spațiul verde. Se acționează etapizat, astfel încât să fie acoperit tot Sectorul 6. Anul acesta, campania de curățenie de primăvară a început pe 22 februarie și durează până pe 7 iunie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.