Ziua de vineri a stat sub semnul luptei la Țiriac Open 2024!

Sursă foto: BeFunky

Alejandro Tabilo, Marton Fucsovics şi Gregoire Barrere s-au calificat vineri în semifinalele turneului Ţiriac Open!

Chilianul Tabilo a trecut în sferturi de tânărul jucător brazilian Joao Fonseca.

În penultimul act, Tabilo îl va înfrunta pe maghiarul Marton Fucsovics, care s-a impus în faţa francezului Corentin Moutet.

în vreme ce meciul dintre argentinienii Fernando Cerundolo, principalul favorit, şi Mariano Navone, a fost întrerupt după primele două seturi, din cauza întunericului.

Francezul Barrere, venit din calificări, continuă traseul de vis la turneul patronat de Ion Țiriac, el reușind vineri să dispună în sferturi de spaniolul Pedro Martinez și să se califice doar pentru a doua oară în carieră în semifinalele unui turneu de un asemenea nivel, după ce a jucat nu mai puțin de două partide într-o zi:

Am încercat să rămân concentrat, să fiu gata pentru fiecare punct. A fost un meci lung, am încercat să joc punct cu punct, game cu game. Știam că el jucase un alt meci foarte lung de dimineață, chiar dacă acesta este punctul lui forte, rezistența, avea să fie obosit”, a declarat francezul după calificarea în careul de ași al turneului din Capitala României.

În penultimul act Barrere va da piept cu unul dintre cei doi argentinieni care își dispută ultimul sfert, Francisco Cerundolo, favoritul 1 al turneului, sau Mariano Navone, cap de serie numărul 5.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.