„Adoptă la Arenă”, cel mai mare târg de adopții de animale de companie

Foto/ aspa.ro

Evenimentul ADOPTĂ LA ARENĂ își propune să promoveze adopția responsabilă a câinilor și să încurajeze un stil de viață activ și sănătos, atât pentru oameni, cât și pentru animale.

La eveniment vor fi prezenți medici veterinari, dresori și reprezentanți ai asociațiilor de protecția animalelor. Acești specialiști vor oferi adoptatorilor toate informațiile și sfaturile necesare după adopția unui câine. Vor afla tot ce au nevoie despre îngrijirea, educarea și integrarea noului membru al familiei!

Adopția unui câine nu aduce doar bucurie și companie în viața unei persoane, ci și o motivație suplimentară pentru a fi mai activ și sănătos, transmit organizatorii, ASPA alaturi de Clubul Cainilor Comunitari.

Fiecare adopție responsabilă este premiată de sponsori, pentru a începe cu dreptul această nouă etapă în viața lor.

În cadrul evenimentului, vor fi organizate jocuri și activități sportive pentru copii și adulți, care vor aduce distracție și entuziasm pentru toată familia.

Vor avea loc și demonstrații de dresaj, care oferă divertisment și ilustrează potențialul incredibil al câinilor atunci când sunt educați, precum și beneficiile unei relații armonioase între om și animal.

Duminica, 26 mai, de la ora 14:00, pe inelul exterior al Arenei Naționale, va fi organizat un cros special pentru oameni și câinii lor, care vor alerga împreună pe o distanță de 1 km.

Participarea la un cros cu câini încurajează un stil de viață activ și sănătos atât pentru oameni, cât și pentru animale. Ambasadorul crosului este ultramaratonistul Andrei Roșu, care deține recordul mondial pentru că a alergat 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe 7 continente.

Participarea este gratuita!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.