Expoziția „Art @ Work” la Sediul Central „Mihail Sadoveanu”

Sursa foto: comunicat de presa

Biblioteca Metropolitană București (BMB) vă invită marți, 14 mai 2024, ora 18:00, la vernisajul expoziției colective „Art @ Work”, ce aduce în prim-plan talentul și pasiunea a opt artiști amatori, toți colegi la aceeași instituție financiară. Evenimentul se va desfășura la Sediul Central „Mihail Sadoveanu”, str. Tache Ionescu, nr. 4.

Sursa foto: comunicat de presa

„Art @ Work” este o celebrare a creativității care străbate granițele activității zilnice la bancă și explorarea expresiei artistice. Printre artiști, se regăsesc pictori, fotografi și creatori multidisciplinari, care își vor împărtăși viziunea unică asupra lumii prin intermediul operelor lor: Andreea Apolon, Laura Ioana Balasa, Silvia Danu, Pompilius Diaconu, Gabriela Neagu, Mihai Rauta, Roxana Andreea Simion și Caterina Tudorache.

Fiecare din ei provine din cele mai diferite zone din banca și din țară: risc, juridic, operațiuni, vânzări, project management.  

În cadrul vernisajului, atmosfera va fi îmbogățită de prezența unei mini echipe muzicale a unei bănci, coordonată de Andrei Iulie Iftimie, care va oferi un cadru sonor captivant, aducând viață și energie în spațiul expozițional. De asemenea, publicul va fi încântat de un mini recital de poezie al colegei Elena Dragomir, autoarea cărții „Suflet sub lupă”.

 „Art @ Work” reprezintă o ocazie unică de a descoperi talentul latent și de a experimenta diversitatea formelor de expresie artistică. Cu lucrari ce variază de la pictură la fotografie, expoziția oferă un tablou captivant al creativității și imaginației umane în cadrul atât de primitor și captivant al Bibliotecii Metropolitane București.

Autor: Stela Alecsiu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.